Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 05. 2021. 21:03 >> 21:07

IZBORI U HOVOM

Poruke nosilaca lista

Nosioci lista na lokalnim izborima u Herceg Novom nakon glasanja poručili su da na današnjim izborima očekuju dobre rezulate i vjeruju u pobjedu.

Otović: Očekujem izvanredan rezultat

Nosilac liste “Za Budućnost Crne Gore Herceg Novi" Ivan Otović glasao je danas na glasačkom mjestu Srbina 2.

On je svoje glasačko pravo iskoristio oko osam sati i 30 minuta.

Otović je na glasanje došao sa maskom sa političkim obilježjima zbog čega su ga opomenuli. Dozvoljeno mu je da pristupi glasanju nakon što je promijenio masku.

On je nakon glasanja rekao da očekuje izvanredan rezultat na ovim izborima.

"Vodili smo pozitivnu i afirmativnu kampanju i naši sugrađani su to prepoznali i očekujemo veći broj glasača nego prije četiri godine", rekao je on.

Dodao je i da vjeruje da će građani glasati za njih i da će već sjutra sa svojim koalicionim partnerima početi da rade na poboljšanju uslova života Novljana.

“Zajedno ćemo raditi da Herceg Novi napokon krene, da razvijamo i oporavljamo naš turizam, infrastrukturu, i da se posvetimo problemima koji more naš grad”, zaključio je Otović.

Katić: Očekujemo ubjedljiv trijumf

Stevan Katić nosilac liste „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi” i dosadašnji predsjednik Opštine Herceg Novi, glasao je u Igalu. Tom prilikom je kazao da od lokalnih izbora očekuje da Novljani potvrde ono što su potvrđivali svih ovih godina.

„A to je ubjedljiva pobjeda nad onim što smo imali prethodnih 30 godina. To više niko ne dovodi u pitanje. Samo je pitanje kolika će ta razlika da bude u korist svih opozicionih partija”, rekao jeKatić.

Što se tiče koalicije „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi”, Katić je ubijeđen da će odnijeti ubjedljivu pobjedu.

„Na ovim izborima očekujemo ubjedljiv trijumf, odnosno da budemo najjači od svih ostalih lista u Herceg Novomnakon održavanja lokalnih izbora”, istakao jeKatić.

Koaliciju „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi” čine Demokrate, Novi pobjeđuje, Demos, Partija penzionera, invalida i restitucije.

U Herceg Novom građani glasaju na lokalnim izborima na kojima učestvuje šest lista koje se bore za 35 mandata u hercegnovskom parlamentu. Pravo glasa ima 25.521 birač, a od šest lista – pet je koalicija i jedna partija.

Dabović: Očekivanja dobra i pozitivna

Nosilac liste Evropski tim za Herceg Novi Predrag Dabović iskoristio je pravo glasa. On je kazao da je zadovoljan kampanjom ETNH koja je, kako je naveo, bila pozitivna.

„Naša očekivanja su jako dobra i pozitivna. Želim da pozdravim sve naše sugrađane i da poželim srećan Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope i da iskoriste ovaj lijep dan da izađu na birališta, jer su ipak oni ti koji biraju servis naše Opštine koja će da ih predstavlja naredne četiri godine”, rekao je Dabović.

Drašković: Građani da daju doprinos da Novi bude bolji

Nosilac liste Dr Dritan Abazović "Crno na bijelo Može bokeški”, Draško Rašković glasao je danas oko 12 sati u Herceg Novom.

On je nakon glasanja rekao da očekuje da će građani masovno da izađu na glasanje i da svojim glasom daju svoj doprinos da Herceg Novi bude bolji.

“Takođe očekujem da dan izbora protekne mirno i da će svi učesnici ponašanjem doprinijeti da izborni proces protekne onako kako dolikuje, kulturno i civilizovano, jednom riječju, bokeški”, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније