Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine ]

24. 06. 2021. 06:38 >> 06:39

JOKOVIĆ UOČI SASTANKA

Vjerujem u dogovor parlamentarne većine

Predstavnici parlamentarne većine sastaće se danas kako bi pokušali da nađu izlaz iz aktuelne političke krize u vladajućoj koaliciji i prevaziđu nesporazume koji su kulminirali tokom proteklih desetak dana. Jedan od inicijatora sastanka predsjednik SNP-a Vladimir Joković za Dnevne novine je kazao da vjeruje da je moguće postići dogovor.

Uvjeren je i da će parlamentarna većina otvoriti sve teme kako bi se došlo do rješenja prihvatljivog svima.

On je kazao da će glavna tema sastanka, biti prevazilaženje problema kako unutar parlamentarne većine, tako i na relaciji parlamentarna većina – Vlada.

Joković je pozvao sve učesnike na političkoj sceni Crne Gore koji čine vlast da biraju riječi prilikom obraćanja i tokom komunikacije, jer postoji prag tolerancije koji ukoliko se pređe, dovodi do situacije da se više ne može dogovarati niti razgovarati.

“Vjerujem da taj prag nije prekoračen i vjerujem i nadam se razumu i odgovornosti prema građanima Crne Gore da je moguće doći do rješenja i dogovora o prevazilaženju aktuelne političke situacije”, istakao je Joković, dodajući da će unutar parlamentarne većine biti otvorene sve teme kako bi se došlo do kompromisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније