Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

16. 09. 2021. 12:09   >>  12:37 25

ĐUKANOVIĆ

Sa Milanovićem o EU i stabilnosti regiona

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović doputovao je u Republiku Hrvatsku, gdje će danas i sjutra boraviti u zvaničnoj posjeti, na poziv predsjednika Zorana Milanovića.

"Zadovoljstvo mi je što sam danas u nama susjednoj Republici Hrvatskoj, prijateljskoj i savezničkoj državi, kako bih sa svojim domaćinom Zoranom Milanovićem razgovarao o temama koje će doprinijeti stabilnosti našeg regiona i ubrzanju našeg puta za članstvo EU", napisao je Đukanović na Tviteru.

Kako je saopšteno iz Đukanovićevog kabineta, predsjednik je dočekan sa najvišim vojnim i državnim počastima, nakon čega je imao tet-a-tet razgovor sa predsjednikom Milanovićem, a nakon toga i susret delegacija Crne Gore i Hrvatske.

U nastavku posjete, predsjednik Đukanović će imati susret i sa predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem, kao i sastanak sa predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem koji će u čast predsjednika Đukanovića prirediti i radni ručak.

Predsjednik Crne Gore položiće i vijenac na spomenik „Glas hrvatske žrtve-Zid boli“ na Gradskom groblju Mirogoj.

Đukanović će se tokom posjete Zagrebu sastati i sa predstavnicima Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније