Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 12. 2013. 15:20 >> 15:29

KONSTITUISANO

PZP: Novo predsjedništvo Mreže mladih

Predsjedništvo Mreže mladih Pokreta za promjene konstituisano je danas na sjednici u Podgorici, saopšteno je iz te partije.

 

Predsjednik Mreže mladih Nikola Bajčetić izabrao je svoja tri potpredsjednika, kao i portparola i sekretara.

„Za potpredsjednike su izabrani Danijel Adžić iz Bijelog Polja koji će biti zadužen za koordinaciju u sjevernom dijelu Crne Gore, Anika Mentović iz Podgorice koja će biti koordinator centralne regije, a primorskim regionom rukovodiće treći potpredsjednik Miladin Bato Vidaković iz Herceg Novog“, navodi se u saopštenju Mreže mladih PZP-a.

Funkciju portparola mreže mladih obavljaće Marija Marović iz Podgorice, dok će posao sekretara obavljati Aleksandar Lekić iz Bara.

„Prema Pravilniku o organizaciji i radu  Mreže mladih po automatizmu Predsjedništvo još čine i predsjednici opštiniskih kancelarija za rad sa mladima: Bojan Rajević,  Vladimir Đondović, Drago Šćepanović, Marko Bajović, Miloš Klikovac, Marija Delević i Mladen Jovanović“, piše u saopštenju.

Predsjedništvo se takođe na sjednici osvrnulo na minuli rad Mreže mladih, i napravilo plan budućih aktivnosti.

„Mladi na sjeveru će se založiti za bolji status omladine u svojim opštinama i truditi da  mlade zadrže u svojim gradovima kroz razne inicijative, predloge i akcije. U planu je i jačanje infrastrukture u centralnom i primorskom regionu,a prioritet kompletne strukture je  jačanje želje mladih za učestvovanjem u politici i volje da kroz politički angažman promijene stanje u društvu.“

Predsjedništvo MMP je zadužilo predsjednike opštinskih kancelarija za rad sa mladima da krenu u pripreme za predstojeću kampanju za lokalne izbore koji će se održati na proljeće. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније