Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

31. 12. 2021. 09:56 >> 09:58
1

OPŠTINSKI ODBOR

Husović i dalje na čelu DPS Rožaje

Na drugoj sjednici novoizabranog Opštinskog odbora DPS Rožaje koja je održana sinoć prisutni članovi dali su podršku dosadašnjem predsjedniku Mehmedu Husoviću da i u narednom periodu obavlja tu funkciju.

Na sjednici je, kako ističu u saopštenju DPS-a, konstatovano da rezultati odbora koji su ostvareni u prethodnom periodu zavrjeđuju podršku od članstva da se i u nerednom periodu nastavi istim tempom.

Husović se tom prilikom zahvalio prisutnim članovima na ukazanom povjerenju, kao i svim pojedincima i članovima partije na iskrenoj podršci za kandidaturu. Takođe izrazio je zahvalnost Radnoj grupi koja je rukovodila odborom do njegovog izbora, kao i Predsjedništvu partije na podršci.

Husović je u nastavku istakao da izborom predsjednika odbora koji je i formalno završen, kao i izborom rukovodstva Alijanse žena i Savjeta mladih, će se zaokružiti izbor čelnih pozicija naše partije na lokalnom nivou. Izrazio je uvjerenje da će se osvježeni sa novim članovima odbora i obnovljenom partijskom infrastrukturom spremno ući u izborni proces koji slijedi.

“Moramo se osloniti na snagu ispravnih ideja, rodoljublja, patriotizma i svih svojih prednosti koji drugi nemaju, kako bi ovaj proces okupacije i porobljavanja države i društva zaustavili i trajno pobijedili. Vjerujem da svaki pojedinac u našoj zajednici kroz iskren pristup, porodično i prijateljsko umrežavanje, može mnogo da učini", poručio je Husović.

Kako naglašavaju u saopštenju, reizborom Husovića na mjesto predsjednika i izborom novih organa partije, Demokratska partija socijalista u Rožajama je još jednom pokazala spremnost za reformske procese, kao i evidentnu energiju koja će predstavljati ključni faktor za nastavak uspješnih izbornih rezultata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније