Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

17. 02. 2022. 21:36 >> 21:37
3

ISOP

Abazovićeva tvrdnja da su NVO u ravni sa mafijom skandalozna

Institut za socijalnu i obrazovnu politiku zahtijeva od potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, da u najkraćem roku navede decidno na koje NVO je mislio kada je večeras kazao da političari, NVO i mafija postavljaju prepreke napretku Crne Gore, ili da se izvini cijelom NVO sektoru.

"U večerašnjem vanrednom obraćanju potpredsjednik Abazović je ustvrdio da političari, NVO i mafija pokušavaju ili su pokušavali da postave prepreke na putu progresa Crne Gore što je, kada je riječ o NVO sektoru, skandalozna tvrdnja kad se zna da je NVO sektor u Crnoj Gori zapravo pokretač, a nerijetko i nosilac pozitivnih promjena i napretka", navodi se u saopštenju koje je potpisao izvršni direktor ISOP-a Mitar Radonjić.

Stavljanje NVO u istu ravan sa mafijom je za svaku osudu i žele, kako je kazao, da vjeruju da Abazović to nije mislio i da je to rekao u žaru obraćanja.

"Zahtijevamo da ukoliko on misli drugačije jasno i decidno navede koje su to NVO koje koče progres Cene Gore i mogu se svrstati u istu ravan sa mafijom, a u suprotnom da uputi izvinjenje i iskaže kajanje zbog svoje brzopletosti. Odgovorni državnici moraju voditi računa o tome što javno govore, a pogotovo neko ko je koordinator službi bezbjednosti", poručuje Radonjić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније