Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

04. 07. 2022. 18:36 >> 18:37
1

DPS

Predsjednik danilovgradske opštine Branko Bošković

Na sjednici Skupštine opštine Danilovgrad, koja je održana danas, za predsjednika Opštine je izabran Branko Bošković. Za potpredsjednika Opštine imenovan je Darko Mrvaljević, pravnik, koji je godinama zaposlen u Opštini Danilovgrad kao koordinator za IPA projekte.

Kako navode u saopštenju DPS-a, Bošković je inženjer brodskih komunikacija. Dugo je radio u KAP-u, prvo kao predsjednik Skupštine sindikata, a potom i kao dežurni inženjer u fabrici. On 2010. godine ulazi u privatni biznis, te osniva firmu koja se bavi maloprodajom i veleprodajom zdrave hrane, koja i danas uspješno posluje.

"Bošković je čovjek koji već godinama živi i uspješno radi u Danilovgradu. Mnogo puta do sada je djelima dokazao da grad na njega može da računa", kazali su iz Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Kako dodaju, sigurno je da će Bošković sa svojim timom nastaviti započete projekte, ali i kreirati nove sadržaje i platforme koje su potrebne za unapređenje kvaliteta života u gradu.

"Vjerujemo da će zahvaljujući menadžerskim sposobnostima koje posjeduje, Danilovgrad na neki inovatotivan način uspjeti da prezentuje kao povoljnu investicionu zonu, te da će tako jačati ekonomiju grada na zadovoljstvo naših sugrađanki i sugrađana", poručili su oni.

Opštinski odbor DPS u Danilovgradu se zahvalio prethodnoj predsjednici Zorici Kovačević na svemu što je uradila za vrijeme svog mandata za dobrobit grada, za uspješno vođenje opštine kroz odgovorno djelovanje na polju razvojnih projekata u svim sferama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније