Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

11. 10. 2022. 13:37 >> 13:37
8

KNEŽEVIĆ PORUČIO

"Vesni Pećanac smo pomogli sve i ništa"

Nakon naših silnih obećanja da će se vratiti u normalan građanski život, makar sad u poznim godinama, koje provodi uz krajnje nehumane, ponižavajuće uslove i nebrojena dugovanja i nemaštinu, Vesni Pećanac smo dodijelili državljanstvo, i na tome je sve stalo, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević.

"Kao građanin, kulturni i politički poslenik, još jednom upućujem apel našoj cjelokupnoj javnosti povodom i dalje nepodnošljivih uslova života glumice Vesne Pećanac, kojoj je Crna Gora ovoga puta pomogla sve i ništa. Danas jesmo u turbulentnim političkim vremenima, ali nas to ne smije opravdati pred silnim a neispunjenim obećanjima, koja flagrantno svjedoče da smo na Vesnu Pećanac, nakon određene pompe u medijima, potpuno zaboravili", istakao je on.

Kako navodi, učinjen je smo tek prvi korak ka njenom povratku u život dostojan čovjeka i građanina i, u tradicionalnom maniru, ostavili Vesnu Pećanac, kao priznatu umjetnicu i osvjedočenu stradalnicu, da u najgorim mogućim uslovima dotrajava svoj gorki životni vijek.

Pozvao je sve koji su dali riječ da će joj pomoći, da se prisjete svoje ljudske obaveze i najzad konkretno pomognu ovoj umjetnici u danima njene životne surove golgote, koja već traje u nedogled.

"U opštoj nemaštini i nevoljama, odbačena od mnogih koji je ne bi smjeli zaboraviti, Vesna Pećanac i ne zna šta bi sa dobijenim državljanstvom", poručuje Knežević.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније