Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

16. 02. 2023. 19:15 >> 19:10
2

DPS

Đokaj: Spajić se pravi nevješt i odgovara na ono što ga niko ne pita

Funkcioner DPS Crne Gore Leon Đokaj rekao je da je predsjednik Evrope sad Milojko Spajić "svašta rekao u onom svom režiranom video uratku, ali nije najvažnije".

"Zašto si slagao crnogorske građane, svoje stranačke kolege i čitavu crnogorsku javnost? Da li je onaj srpski pasoš tvoj ili ti ga je neko podmetnuo", rekao je Đokaj. 

On je Spajića pitao da li je prebivalište njegovo ili ga je neko izmislio.

"Nije nelegitimno imati visoke političke ambicije, ali je jadno kada te javnost svaki dan hvata u novoj laži, a ti se praviš nevješt i odgovaraš na nešto što te niko nije pitao, i što u ovom trenutku baš nikog ne interesuje", saopštio je Đokaj.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније