Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2014. 15:56 >> 15:58

GOLUBOVIĆ OPOZICIJI

''Grešan sam, ali mnogo bolji od Vas''

Predsjednik beranske opštine Vuka Golubović optužio je izborni štab Socijalističke narodne partije i Demokratskog fronta da neistinitim saopštenjima i podmetanjima obmanjuju javnost i nastavljaju, kako navodi, sa neosnovanim napadima na njega i članove njegove porodice.

SNP i DF su ranije saopštili da je u beranskom Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, gdje je po sistematizaciji radnih mjesta potrebno osam zaposlenih, trenutno radi preko 80 ljudi.

Te partije su pozvale državnog tužioca i inspektore da zbog toga pokrenu postupak protiv Golubovića i vršioca dužnosti direktora Dnevnog centra jer se, kako su naveli, radi o predizbornim prevarama.

Golubović u današnjem saopštenju navodi da priznaje da je grešan, jer nema čovjeka koji to nije.

''Ali sam i kao takav bolji od svih njih ''bezgrešnih'' koji su svaku bitku protiv mene i moje partije izgubili. A izgubiće i 9. marta, jer ja mogu ispraviti svoje greške kao odgovoran i ozbiljan čovjek. Ali oni svoju ''bezgrešnost'' ne mogu, naročito u sposobnosti da prave poraz za porazom'', poručio je Golubović.

On je podsjetio da dok je vlast gradila novi Vatrogasni dom i Dom za djecu sa posebnim potrebama, SNP i DF su, ne nudeći rješenje gdje i kako riješiti pitanje deponije na drugom mjestu, izvodili igre i blokirali prilaz deponiji, zloupotreljavajući djecu.

''Dok smo spašavali ugrožene u poplavama i sniježnim padavinama i grad od Lima vi ste te aktivnosti putem medija i društvenih mreža ismijavali. I dok smo mi realizovali projekte vi ste samo kritikovali'', kazao je Golubović.

Prema njegovim riječima, lokalna vlast je 2006. zatekla sedam dužnih plata, a sada je taj dug značajno manji.

''U skladu sa pravilima i zakonom, i za razliku od vas bez partijskih privilegija i otimanja stanova od izbjeglica, obavljena je raspodjela stanova, čime je oko 150 porodica dobilo krov nad glavom'', rekao je Golubović.

On je poručio SNP-u i DF da imaju problem ''sami sa sobom'', a posebno sa činjenicom da su vlast u Beranama vršili do 2006. godine i da su grad ostavili u haosu.

''Znaju građani i odgovore na sva vaša „sporna“ pitanja. Znali su to 2006 i 2010. godine. Daće vam odgovore i 9 marta'', kazao je Golubović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније