Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 06. 2023. 14:23 >> 14:25

DPS PODGORICA

"Šaranović reciklira stare prijave koje su odbačene"

Recikliranjem starih prijava, koje su odbačene, i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora "Čistoće" Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu, saopšteno je iz podgoričkog DPS-a.

"Suprostavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične", navodi se, između ostalog, u saopštenju.

Vjeruju, dodaje se, da će nadležni državni organi pokazati otpornost na očigledni progon, lični, politički i medijski, i da će, u slučaju ponovnog ispitivanja nedavno odbačenih prijava, demonstrirati maksimalnu profesionalnost i nepristrasnost.

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović i predsjednik Odbora direktora "Čistoće" Milan Vukadinović predali su danas Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) dokumentaciju koja, kako je naveo Šaranović, ukazuje na zloupotrebe u radu gradskog preduzeća "Čistoća" tokom mandata bivšeg direktora Andrije Čađenovića. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније