Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

25. 08. 2023. 06:31 >> 18:49
6

JOKOVIĆ ZA PORTAL

"Vlada treba da ima što širu podršku"

Lider Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković kazao je za Portal RTCG da se njegova stranka od početka zalaže da nova vlada bude što inkluzivnija i što veća kako bi bila stabilnija, i kako bi garantovano trajala četiri godine. On je, međutim, naglasio da je finalna odluka na mandataru.

Joković je kazao da vjeruje da će se brzo znati ko će biti dio vlasti, a ko neće.

"Mi smo se zalagali od početka da ova Vlada bude što inkluzivnija i što veća kako bi bila stabilnija, kako bi garantovano trajala četiri godine. Taj naš stav ostaje isti", ukazao je Joković.

Povodom aktuelne polemike između PES i ZBCG, poručio je da ne želi ni u jednom trenutku da govori da bi neko mogao da bude, a neko ne, dio nove vlade. 

"Ja nijesam učestvovao u tim konkretnim razgovorima i ne mogu davati komentare šta je ko kome obećao i šta ko prihvata, to su njihovi stavovi", kazao je Joković.

Istakao je da želi da se nastavi priča od 30. avgusta 2020. godine. 

"A ta priča je donijela dugo i željno čekane promjene u Crnoj Gori", naveo je Joković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније