Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

05. 10. 2023. 19:03 >> 19:19
2

PEJAK

"GO PES-a da utvrđuje odgovornost Spajića"

Pošto je Alternativa učestvovala u formiranju tog pokreta, dala logističku i medijsku podršku, zahtijevam da Glavni odbor PES-a pokrene ispitivanje odgovornosti mandatara Spajića, kao i poslanika Pejovića, Krvavca, Čarapića, Nedovićke i Milovića zbog izdaje principa PES-a i pregovoranja sa DPS-om, poručio je predstavnik partije Alternativa Crna Gora Vesko Pejak.

Izjava Demokrata je, kako je kazao Pejak, potvrdila pisanje Alternativa Crna Gora da je PES preko Zenke pregovarao sa DPS-om.

"Svi smo svjesni da je Zenka (DPS) bio samo posrednik. Na sastanku sa njim, za šta postoje svjedoci u PES-u, on je rekao da za sve akcije mora da se konsultuje sa DPS-om", kazao je Pejak.

Jasno je, kako je kazao, da su pomenuti poslanici "urušili ugled pokreta, izdali biračko tijelo koje ih je glasalo 11. juna i sve nas pokušali da prevare".

Još ima vremena da se, kaže Pejak, spasi situacija, ali tek pošto pomenuta lica budu saslušana i o tome bude sačinjen zapisnik.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније