Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

16. 10. 2023. 16:15 >> 16:22
4

ČELANOVIĆ

"Presuđeno da me Milatović nezakonito smijenio"

Generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović danas je dobio sudsku presudu o nezakonitoj smjeni sa pozicije generalnog direktora Direktorata za razvoj ministarstvu na čijem čelu je tada bio aktuelni predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, saopšteno je iz te partije.

"Evo konačno i sudske presude i zvanične potvrde bezakonja tzv. “oslobodilaca”, ”apostola” i inih. Naime, danas sam dobio i sudsku presudu da sam nezakonito smijenjen od strane predsjednika Jakova Milatovića dok je bio ministar, a ja generalni direktor Direktorata za razvoj", poručio je on.

Do njegove smjene došlo je 20 dana nakon formiranja Vlade Zdravka Krivokapića, a do samog prijedloga za smjenu 12 dana.

"U tužbenom zahtjevu nisam tražio materijalnu naknadu jer nisam želio da nanesem štetu budžetu i građanima. Građani nisu dužni da finansiraju javašluk, neznanje i revanšizam. Imao sam jedino želju da dokažem da se sa kršenjem zakona krenulo od samog starta 42. Vlade, a vidimo nastavilo se i sa 43. Vladom", zaključio je Čelanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније