Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.Љ.

31. 10. 2023. 09:27 >> 09:28

PREDAJA DUŽNOSTI

Đurović: Mandić da vodi parlament u duhu demokratije

Predsjednica 27. Saziva Skupštine Danijela Đurović predala je sinoć dužnost novoizabranom predsjedniku zakonodavnog doma Andriji Mandiću i poželjela mu uspješan rad, miran period za našu državu, kao i da parlament vodi u duhu demokratije i uvažavanja svih, doprinoseći građanskom duhu države.

Polaganjem zakletve u okviru Prve-konstitutivne sjednice, novoizabrani predsjednik Skupštine Crne Gore 28. saziva Andrija Mandić stupio je na dužnost.

Po izboru, predsjednika Skupštine u Kabinetu je pozdravila predsjednica 27. saziva Danijela Đurović, koja je novoizabranom predsjedniku poželjela uspješan rad i miran period za našu državu.

“Ona je izrazila nadu da će u narednom period biti više poslanica u najvišem zakonodavnom domu u našoj državi”, saopšteno je iz Skupštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније