Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

06. 11. 2023. 14:30 >> 14:52

PREDSJEDNIK NARODNE SKUPŠTINE SRBIJE

Orlić čestitao Mandiću: Spremni smo da jačamo saradnju

Povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, danas je čestitku uputio predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić.

"Uvjeren sam da postoji obostrana spremnost za jačanje političkog dijaloga i saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa, na dobrobit građana obje zemlje, ali i čitavog regiona. Koristim ovu priliku i da istaknem spremnost Narodne skupštine Republike Srbije da pruži svoj puni doprinos jačanju parlamentarne, ali i sveukupne saradnje naših dviju država. U iskrenoj nadi da ćemo imati čast da Vas ugostimo u Beogradu, želim Vam dobro zdravlje, svaku sreću i uspjeh u radu. Molim Vas primite, poštovani predsjedniče Mandiću, izraze mog najdubljeg uvažavanja", piše u Orlićevoj čestitci. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније