Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2014. 13:29 >> 13:32
14

DPS OCIJENIO

Lekić luta tražeći Podgoricu

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić više od dvadeset godina ne živi u Crnoj Gori, ali je zabrinjavajuće da nikako ne može da pronađe put do Podgorice iako se kandidovao za gradonačelnika Glavnog grada, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

 

Zbog toga, tvrde u DPS-u, Lekić traži sve gradove i naselja koja počinju na slovo p.

„Najprije je bio u Pljevljima, juče u Pavinom Polju. Možda do kraja izbora i stigne do Podgorice“, poručili su iz te partije.

Iz DPS navode da što se tiče efekata kampanje, Lekić može slobodno da produži do Priboja ili Prijepolja.

„Možda će i tamo nekoga zanimati što penzioner iz Rima predlaže u vezi saniranja otpadnih voda u Glavnom gradu Crne Gore. Nije u redu Mandiću i Daniloviću što mu ne pokažu put do Podgorice. Nije im dovoljno što su ga ubijedili da je predsjednik Crne Gore, nego nikako da prebroje još tri odsto glasova, već ga sada uvjeravaju da je Pavino Polje Podgorica. U nemogućnosti da u prelijepim naseljima na sjeveru Crne Gore pronađe most  Milenijum, bulevar Josipa Broza, trg kod spomenika Svetog Petra Cetinskog. Lekić konstatuje da se u Podgorici ništa nije uradilo. Treba li vjerovati Lekiću ili svojim očima“, upitali su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније