Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.Б. [ Portal RTCG ]

11. 12. 2023. 19:19 >> 19:32
1

DOSADAŠNjI DIREKTOR UP

Terzić predao dužnost Brđaninu: Dostupan sam svima

Dosadašnji direktor Uprave policije Nikola Terzić saopštio je da je večeras predao dužnost novom direktoru Uprave policije Zorana Brđanina.

"Želim da zahvalim svim kolegama na dosadašnjem radu i podršci. Takođe, napominjem da se odričem policijskog obezbjeđenja, te da sam dostupan svima onima koji su poručili da ću nakon predaje dužnosti morati da se sakrijem u mišju rupu", poručio je on. 

Vlada je danas, podsjetimo, razriješila Terzića sa mjesta vršioca dužnosti direktora Uprave policije, a shodno presudi Upravnog suda novi direktor je Brđanin.

Advokat Brđanina Siniša Gazivoda saopštio je za Portal RTCG da pozdravlja najavu Vlade da će ispoštovati presudu Upravnog suda i Brđanina vratiti na mjesto direktora Uprave policije.

Terzić je ranije danas tražio od Vlade da ga hitno razriješi, kako bi nesmetano mogla da se sprovede pravosnažna sudska odluka i za direktora te institucije imenuje Brđanin.

Presudom Upravnog suda Crne Gore od 7. novembra usvojen je tužbeni zahtjev Zorana Brđanina i poništeno mu je rješenje o prestanku mandata sa mjesta direktora Uprave policije sa kojeg je smijenjen prije vremena na koje je postavljen.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније