Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

20. 12. 2023. 16:30 >> 16:31
6
Čitaj mi:

SPORAZUM SJUTRA

DNP i Prava Crna Gora dogovaraju saradnju

Demokratska narodna partija (DNP) i Prava Crna Gora usaglasiće sporazum o političkoj saradnji, saznaje Portal RTCG. Sporazum će biti potpisan i objavljen sjutra u podne na konferenciji za novinare u Skupštini Crne Gore.

Na konferenciji će govoriti predsjednik DNP-a Milan Knežević i predsjednik Prave Marko Milačić.

Konkretni detalji zasad nijesu poznati, ali prema riječima naših sagovornika, osnovni cilj je zajedničko političko djelovanje i koordinacija u susret predstojećim političkim događajima. 

Kongres DNP-a biće održan 23. decembra.

Prava Crna Gora na izborima 11. juna nije izborila parlametnarni status.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније