Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2014. 10:45 >> 10:48
10

ZOVE NA TV DUEL

Međedović: CG nije samo Podgorica

Predsjednik Bjelopoljske partije Mersudin Međedović pozvao je na TV duel predsjednike DPS-a, SDP-a I DF-a, Mila Đukanovića, Ranka Krivokapića i Miodraga Lekića, sa namjerom, kako kaže, “da imenovana gospoda shvate da Crna Gora nije samo Podgorica”.

Međedović navodi da želi da otvori dijalog zbog čega je industrijska zona u Bijelom Polju pretvorena u groblje privrednih subjekata, kao i zbog čega se, uz materijalne, crpe i ljudski resursi Bijelog Polja.

“Kako to da Socijaldemokratska partija, koja ima osam poslanika u parlamentu i tri ministra u vladi, nema ni jednog svog prestavnika iz Bijelog Polja koje, po brojnosti stavnovnika, je treći grad u Crnoj Gori. Kako to da Demokratski front u državnom parlamentu ima čak dvadeset poslanika, a da nema ni jednog poslanika iz Bijelog Polja”, nabraja Međedović o čemu bi polemisao sa predstavnicima ovih političkih subjekata.

On se pita ko će u parlamentu da zastupa građane Bijelog Polja ako se, kako navodi u saopštenju, ovakve okolnosti sasvim projektovano odvijaju.

“Ovdje se radi o nevjerovatnim zloupotrebama iz čega proizilazi da neki politički subjekti politiku doživljavaju kao biznis u korist interesnih grupacija”, tvrdi Međedović i poziva građane Bijelog Polja da ne dozvole “političkim partijama iz Podgorice da preko svojih isturenih filijala (opštinskih odbora ) u Bijelom Polju unište naš grad. Mi želimo da Bjelopoljci konačno imaju pravo na rad, pravo na zaradu i život dostojan čovjeka, zaključuje se u saopštenju predsjednika Bjelopoljske partije Mersudina Međedovića.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније