Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 05. 2014. 17:35 >> 17:44

KALAČ U JABLANICI

"Nudimo ambiciozan i ostvariv program"

DPS vodi pozitivnu kampanju, čiji je cilj da konkretnim djelima pokaže šta će uraditi za Rožaje i Crnu Goru, rekao je Nusret Kalač, nosilac liste "Za evropsko Rožaje - Milo Đukanović" na današnjem promotivnom skupu u Jablanici.

"DPS je uradila ambiciozan i realno ostvariv izborni program. Ne vidim da su to drugi učinili. Naročito je ambiciozan program za razvoj seoskog područja. Planirali smo da u naredne dvije godine izgradimo oko 60 km asfaltiranih seoskih puteva, riješimo vodosnabdijevanje u svim selima, kao i da obezbijedimo uredno snabdijevanje električnom energijom“, poručio je Kalač na skupu.

On kaže da je u Jablanici planirano riješenje problemavodosnabdijevanja, kao i da izgradnja 2 km asfaltnog puta i sanacija puteva kroz selo.

"Naši planovi se oslanjaju na realne pretpostavke budući da smo obezbijedili sredstva za radove o kojima je riječ. Oni što su vam obećavali da će vam završiti puno toga, šta su uradili!? Ništa. Treba da dođu da vam se izvinu, ne da traže glasove", kazao je Kalač.

Šefkija Murić, predsjednik Opštinskog odbora pitao je Jablaničane šta bi bilo kada bi se svi svrstavali u nacionalne stranke i na šta bi ličila Crna Gora.

"Mi nijesmo partija koja dijeli ljude po naciji i vjeri", naglasio je Murić i ukazao na potrebu da se sačuva građanska orijentacija Rožaja. Podsjetio je da sve što je urađeno u Jablanici, uradio je DPS i lokalna vlast.

Mještani Jablanice su kazali da je dosta učinjeno na poboljašanju životnih uslova, ali da ima još problema koje treba rješavati. Danas su čuli ohrabrujuće planove za svoje selo i obećali da će podržati one koji rade za njihovo dobro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније