Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

29. 03. 2024. 19:50 >> 19:52

NIKOLIĆ O ŠAVNIKU

DPS pozdravlja odluku Milatovića, stvoriti uslove da se okončaju izbori

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić sapštio je da njegova partija pozdravlja odluku predsjednika Jakova Milatovića i poziva Vladu da stvori uslove da se okončaju već raspisani izbori u Šavniku.

"Pozdravljamo odluku Jakova Milatovića i pozivamo Vladu da stvori uslove da se okončaju već raspisani izbori u Šavniku. Istovremeno, očekujemo od predsjednika Crne Gore da insistira kod Vlade i preemijera Milojka Spajića , da se građanima Šavnika omogući da slobodno izaberu svoju vlast", kazao je on.

Predsjednik Jakov Milatović saopštio je da odluka o skraćenju mandata odbornika SO Šavnik ne pruža valjan pravni osnov za raspisivanje izbora.

"Propisi ne poznaju mogućnost 'skraćenja mandata odbornika', već se pravni institut skraćenja mandata skupštini opštine sistemskim zakonskim rješenjima odnosi na skupštinu kao kolektivni organ, a ne na odbornike koji je sačinjavaju", rekao je Milatović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније