Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 07. 2014. 12:50 >> 13:45
19

U PETAK

Rožajci protestuju za Palestinu

Bošnjačka kulturna zajednica (BKZ) organizovaće u petak u 14 sati veliki protestni skup protiv, kako su istakli, genocida u Gazi.

"U petak 25. jula, sa početkom u 14 sati bié održan protestni skup za Palestinu, na Trgu Mula Jakupa ef. Kardovića u Rožajama", saopšteno je na Fejsbuk stranici Rožaje Free Press.

Organizator protesta je Bošnjačka kulturna zajednica iz Rožaja.

Oni su saopštili Portalu RTCG da će protestna šetnja proći ulicom 13. jula i Gradskim trgom. Na skupu će, između ostalih govoriti, pomoćnik sandžačkog muftije za južni Sandžak,Abdurahman Kujević.

Beta/AP (Hatem Moussa)

Podsjećamo, broj palestinskih žrtava raste iz sata u sata u ofanzivi Izraela na pojas Gaze, koja je danas nastavljena 16. dan zaredom, i već tokom prepodneva je dostigao 650, dok je na izraelskoj strani poginula 31 osoba. Većina palestinskih žrtava su civili.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније