Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2013. 16:05 >> 13:33
2

REAKCIJE

SNP: Izbori održani u nedemokratskoj atmosferi

Izbori za predsjednika Crne Gore koji su održani u nedjelju, održani su u nedemokratskoj atmosferi, smatraju u Socijalističkoj narodnoj partiji.

 

Iz SNP-a su agenciji MINA kazali da je predsjedničke izbore, između ostalih, posebno obilježila činjenica da je više od 30 hiljada građana Crne Gore sa biračkim pravom, bilo onemogućeno da glasa.

"U izborni proces koji se na takav način sprovodi, ne može se imati povjerenje", smatraju u SNP-u.

Iz te partije su se zahvalili svojim članovima, simpatizerima i biračima što su "u potpunosti, svojim izlaskom na izbore i glasanjem za nezavisnog kandidata Miodraga Lekića, prihvatili javni poziv predsjednika i Glavnog odbora SNP-a".

"Zahvaljujemo se i svim ostalim biračima koji su podržali Lekića i time započeli neminovni proces promjena u Crnoj Gori", poručili su iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније