Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 03. 2015. 08:35 >> 08:28
9

ŠABOVIĆ O LIDERIMA

SDP samo Krivokapić može odvojiti od DPS-a

Socijaldemokratsku partiju će voditi onaj predsjednik koji će učiniti da ta stranka „konačno postane samostalna“, ocijenio je poslanik te stranke Džavid Šabović.

 

On smatra da sadašnji predsjednik Ranko Krivokapić može da „odvoji“  SDP od DPS-a.

“Očekujem od svih članova predsjedništva SDP-a da će podršku dati onom kandidatu za predsjednika partije koji će nas odvojiti od DPS, kako niko ne bi mogao da kaže da smo njihov privjezak. Smatram da to može da uradi sadašnji predsjednik Ranko Krivokapić”, rekao je Šabović za Blic Crna Gora.

On nije direktno odgovorio na pitanje da li će glavno opredjeljenje članovima predsjedništva za izbor novog predsjednika biti samo odnos sa DPS-om ili će na njihovu odluku uticati i druga pitanja.

“ Moramo postati politički subjekt koji je jednako udaljen od prvih, drugih i trećih. Borio sam se uvjek za to da SDP postane svoja partija i jedan sam od prvih koji je udarao kramp u njene temelje, želim da ih betoniram i armiram da niko ne može da ih sruši”, rekao je Šabović.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније