Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 03. 2015. 08:10 >> 08:16
5

IDE S LEKIĆEM

Danilović napušta Novu?

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Goran Danilović napustiće danas partiju Andrije Mandića i nastaviti saradnju sa bivšim liderom Demokratskog fronta (DF), Miodragom Lekićem, saznaju Dnevne novine.

 

Podsjećamo, Glavni odbor Nove srpske demokratije odbio je juče prijedlog Danilovića da ta partija istupi iz D-a i nastavi saradnju sa Lekićem, dok je 96 članova GO podržalo stav Predsjedništva da Nova ostane da djeluje u okviru Fronta.

Danilović, koji je za svoju ideju dobio podršku svega 11 članova GO, od čega, prema saznanjima Dnevnih novina nijedan nije bio član Predsjedništva, ostao je u velikoj manjini. To je razlog zbog kojeg Danilović navodno napušta Front.

Pred Danilovićem su, nakon odlaska, dvije mogućnosti. Jedna je da pristupi novoosnovanom Lekićevom Demosu, a druga da po uzoru na bivšeg šefa formira svoju partiju.

Osim Danilovića, za sada je izvjestan odlazak bivšeg šefa kluba odbornika u Skupštini glavnog grada Gorana Radonjića.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније