Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 07. 2015. 13:24 >> 16:27
3

NAPUSTILA IH TREĆINA

Barski SDP ostao vjeran partiji

Dragan Vojvodić je kandidat za predsjednika barskog SDP-a, odlučeno je na sjednici Opštinskog odbora kojoj je prisustvovalo 14 članova. Preostalih šest članova Predsjedništva OO se nije pojavilo na sjednici.

"Sjednica Opštinskog odbora na kojoj će se izvršiti izbor vršioca dužnosti predsjednika OO SDP Bar će se održati iduće sedmice", navodi se u saopštenju SDP-a.

Predsjedništvo OO Bar pozvalo je članstvo da ostanu dosljedni svojim izvornim uvjerenjima i ne vjeruju manipulacijama pojedinih bivših članova partije, koji s "gotovim tekstom ostavke pozivaju članove da napuste Partiju i plasiraju netačne informacije o masovnom napuštanju članstva SDP".

Iz SDP-a su nezvanično kazali Portalu RTCG da je Bar je za njih jedan od najznačajnijih gradova, budući da je, kako su kazali, svaki šesti glasač partije iz tog grada.

“Jasno je da je od više od dvije hiljade članova SDP-a iz Bara, manje od 100 odlučilo da napusti partiju”, kazao nam je funkcioner SDP-a.

Podsjetimo, potpisnici platforme za očuvanje jedinstva Socijaldemokratske partije (SDP), na čelu sa Ivanom Brajovićem, napustili su tu stranku prije pet dana.

Brajović je, nakon što su potpisnici platforme napustili sjednicu Glavnog odbora, rekao novinarima da se kandidovao za lidera stranke jer je SDP gubila kredibilitet zbog napuštanja izbornih principa i lutanja.

Osim Brajovića, SDP su napustili i Vujica Lazović, Damir Šehović i Mićo Orlandić.



Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније