Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

15. 03. 2016. 12:22 >> 16:31

DANAS

Ukinuta vanredna situacija u Srbiji

Vlada Srbije je, na prijedlog Republičkog štaba za vanredne situacije, danas usvojila Odluku o ukidanju izvanredne situacije na teritoriji Srbije. Vanredna situacija je proglašena zbog elementarne nepogode - poplava.

Usvojena je i Odluka o proglašenju prestanka elementarne nepogode, saopšteno je iz Vlade u Beogradu. 

Srpski premijer, Aleksandar Vučić kazao je danas da će sljedeće nedjelje početi raspodjela sveobuhvatne pomoći za poplavljena područja, koja će biti veća nego poslije poplava 2014. godine.

"Do kraja nedjelje komisije će završiti procjenu štete, a već sljedeće nedjelje kreće sveobuhvatna pomoć, koja će biti proporcionalno veća, jer su štete manje nego 2014. godine i broj poplavljenih područja je manji", rekao je Vučić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније