Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 05. 2013. 10:05 >> 10:08
24

"NAMJEŠTALJKA"

Kačavenda: Na snimcima je moj dvojnik

Penzionisani episkop zvorničko tuzlanski Vasilije Kačavenda tvrdi da mu je gej afera namještena i da na snimcima koji su objavljeni u medijima nije on, već njegov dvojnik.

Kačavenda je u razgovoru s vladikama, koje ovih dana na Saboru SPC treba da odluče o njegovoj sudbini, rekao da će tužiti sve koji su ga optužili za gej aferu i da će na kraju dokazati da se iza svega krije “moćni lobi”, koji želi da sruši ugled Crkve, prenosi Informer.

Zvanično niko juče nije želeo da komentariše ova saznanja, a bivši dekan Bogoslovskog fakulteta Dimitrije Kalezić kaže da se argumenti umirovljenog vladike moraju dobro ispitati.

„Kačavenda tvrdi šta tvrdi, to treba da se pretrese i istraži i na kraju kaže da li se zaista radi o dvojniku. Otkud znamo ko kome tu podvaljuje, dok se sve ne dokaže“, ističe Kalezić.

Vjerski analitičar Mirko Đorđević kaže da svako na sudu ima pravo da se brani na bilo koji način.

„Ako je na tim snimcima zaista dvojnik, onda se to mora i dokazati, pronaći taj čovjek i analizirati snimci“, kaže on.

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније