Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

20. 01. 2018. 17:24 >> 16:52
2

U POGLEDU STABILNOSTI

Dačić i Has: SAD dijele interes Srbije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsjednikom američkog Savjeta za spoljne poslove Ričardom Hasom, koji je rekao da Sjedinjene Američke Države (SAD) dijele interes Srbije u pogledu regionalne stabilnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

 

Dačić je Hasa upoznao sa regionalnim prilikama i ukazao na posvećenost Srbije u postizanju regionalnog mira i stabilnosti.

Šef srpske diplomatije je rekao da je u tom svjetlu važna i podrška SAD i izrazio interes Srbije da se pozitivna dinamika bilateralnih odnosa dodatno razvija i u budućnosti.

Has je istakao je da SAD dijele interes Srbije u pogledu regionalne stabilnosti i u tom kontekstu podržavaju dijalog kao način za rješavanje svih otvorenih pitanja.

Savjet za spoljne poslove od osnivanja 1921. okuplja najuticajnija imena političkih, poslovnih, medijskih i akademskih krugova SAD.

Izdavač je Foreign affairs-a, globalno najprestižnijeg časopisa za međunarodne odnose.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније