Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 02. 2018. 21:34 >> 22:09
1

UBISTVO IVANOVIĆA

Oslobođeni policajci koji su radili uviđaj

Osnovni sud u Mitrovici oslobodio je večeras dvojicu kosovskih policajaca srpske nacionalnosti koji su bili uhapšeni zbog manipulacije dokazima u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića.

Odluku o puštanju dvojice policajaca iz pritvora potvrdio je za "Kohu ditore" glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, Šukri Sulja.

Tužilaštvo je jutros zatražilo od suda da im se odredi jednomjesečni pritvor.

Policajci Žarko Janković i Dragiša Marković bili su uhapšeni prije dva dana, prema izvorima, pod sumnjom da su uzeli čauru sa lica mjesta na kome je ubijen Ivanović i da je nijesu predali zajedno sa drugim dokazima.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara isped prostorija Građanske inicijative SDP čiji je bio lider. Ubijen je sa šest metaka sa leđa.

Obdukcioni nalaz je pokazao da je Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja "zastava M70A", poznatog kao "duga devetka".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније