Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ B92 ]

09. 04. 2018. 19:27 >> 19:31
16

VUČIĆ ODGOVORIO

Avioni, a ne Tačijeve puške razarali Srbiju

Srbija se bavi politikom mira i neće da se bavi puškama i oružjem, poručio je predsjednik Aleksandar Vučić u odgovoru na izjavu Hašima Tačija.

"Ne volim da se bavim puškama i oružjem kao Tači, nek on to radi. Ali nijesu njegove puške razorile Srbiju već neki avioni. A naše je da vodimo politiku mira", rekao je Vučić novinarima u Mostaru.

Tači je ranije rekao da će na navodne prijetnje Srbije odgovoriti "puškama, kao i prije 19 godina".

Predsjednik Vučić je rekao da je na nama da na Tačijevo pominjanje pušaka odgovorimo mirno i i staloženo, ali ga je podsjetio da nijesu njegove puške, nego neki tuđi avioni razarali Srbiju.

Vučić je dodao da treba pažliivije čitati tu izjavu Tačija, gdje on kaže da je prije 19 godina zauvijek skinuta granica dvije zemlje albanskog naroda.

"Treba pitati neke iz međunarodne zajednice šta o tome misle i da li je zbog toga napadnuta Srbija 1999. godine", kazao je Vučić.

"Što se mene tiče, ne volim da se bavim bavim puškama i oružjem, kao što to voli Tači, neka nastavi to da radi, ali nijesu njegove puške, već nečiji tuđi avioni bili ti koji su razarali Srbiju", dodao je Vučić.

Na nama je, kaže, da odgovorimo mirno, staloženo, strpljivo, da kažemo da želimo slobodu kretanja, razmjenu znanja, da želimo veću trgovinsku razmjenu...

"A oni neka govore šta im je volja... Ja da se junačim i pokazujem ko je jači stvarno mi ne pada na pamet", zaključio je Vučić.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније