Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

27. 08. 2019. 19:34 >> 19:33
7

VIŠE OD TRI MILIONA

S. Makedonija kupuje prostorije u NATO-u

Vlada Sjeverne Makedonije odlučila je danas da kupi prostorije za Misiju pri NATO, u novom sjedištu Alijanse u Briselu, po cijeni od 3.116.000 eura.

Kako se navodi u saopštenju, Ministarstvo finansija je zaduženo da novac za kupovinu prostorija u sjedištu NATO obezbijedi rebalansom budžeta za ovu godinu, od čega 2.316.000 eura za jednokratno plaćanje, a 800.000 eura za adaptaciju i plaćanje na rate.

Istovremeno u budžetu za narednu, 2020, prema odluci Vlade Sjeverne Makedonije, treba da se obezbijedi 500.000 eura za doplaćivanje za adaptacije, 120.000 za režijske troškove Misije pri NATO u narednoj godini, uključujući i 7.000 eura za održavanje IT opeme.

Ministarstvo odbrane je na sjednici Vlade obevijestilo da je dostavilo nominaciju da Sjeverna Makedonija bude domaćin NATO konferencije o informacijama i komunikacijama u 2020, što je, kako se ističe, najveći događaj koji Alijansa održava naredne godine.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније