Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, objavila B.B. ]

27. 05. 2020. 12:25 >> 12:24

U SJEVERNOJ MAKEDONIJI

Ukinut policijski čas, otvaraju se kafići i restorani

U Sjevernoj Makedoniji danas je ukinut policijski čas, jedna od najrestriktivnijih mjera uvedenih radi sprečavanje širenja Kovid-19.

Ograničavanje kretanja građana zbog pandemije korona virusa uvedeno je 22. marta, a posljednji desetočasovni policijski čas je završen jutros u 5 sati.

Na snazi ostaju mjere Vlade za obavezno nošenje maski u zatvorenom javnom prostoru i na otvorenom ako nije moguće ostvariti fizičku distancu od dva metra.

Prema vladinoj odluci, od sjutra je dozvoljeno ponovno otvaranje ugostiteljskih objekata, ali će zasad moći da rade samo otvoreni djelovi kafića i restorana uz ograničenje broja gostiju i poštovanje zdravstvenih protokola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније