Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92 ]

05. 02. 2021. 12:11 >> 12:18

POJEDINAČNO IZJAŠNJENJE

Optuženi za ubistvo Olivera Ivanovića negirali krivicu

Svih šestoro optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića pojedinačno su se izjasnili da ne priznaju krivicu za djela koja im se pripisuju.

Tužilac je naveo da su "Nedeljko Spasojević, Marko Rošić, Rade Basara i Silvana Arsović, od 2014. do dana ubistva 2018. u saradnji sa Željkom Bojićem, Zvonkom Veselinovićem i Milanom Radoičićem i sa još dvoje nepoznatih okrivljenih, djelovali kao organizovana kriminalna grupa, postupali svjesno i namjerno da bi izvršili krivično djelo teško ubistvo".

U optužnici se navodi da je kao posljedica djelovanja navedene grupe došlo do ubistva Olivera Ivanovića, prenosi RTS.

Dvoje optuženih terete se i za zloupotrebu službenog položaja i otkrivanje službene tajne.

Za pomaganje u ubistvu optuženi su - Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Silvana Arsović i Rade Basara, dok su Žarko Jovanović i Dragiša Marković optuženi za zloupotrebu službenog položaja, odnosno za otkrivanje službene tajne.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније