Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: N1 ]

20. 08. 2021. 06:40 >> 06:41
5

TAGOVAO VUČIĆA

Grenel: Licemjerje Tvitera u punom sjaju

Bivši izaslanik nekadašnjeg predsjednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel podržao je stav predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o odluci Tvitera da na naloge pojedinih medija u Srbiji stavi oznaku da sarađuju s Vladom, navodeći da se radi o licemjerju.

Podsjetimo, Tviter je označio zvanične naloge Radio-televizije Srbije, televizija sa nacionalnom frekvencijom Pink, Prva, B92 i Hepi, novinske agencije Tanjug, kao i štampanih listova Kurir, Informer, Politika i Srpski telegraf kao "medije koji sarađuju sa Vladom Srbije".

"Licemjerje Tvitera u punom ‘sjaju’ – i svjetskim liderima je dosta. Tviter gubi uticaj", poručio je Grenel koji je na Tviteru tagovao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Grenel je podjelio vijest Asošiejted Presa koju je prenio portal The Hilla, o tome da je Vučić povodom odluke Tvitera rekao da jedva čeka da mu isključe (Tviter) nalog, da bude "još jedan Tramp u svijetu".

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније