Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 05. 2014. 13:13 >> 13:15

VIŠE OD 30 POVRIJEĐENIH

Uhapšen bombaš iz Velike Kladuše

Muškarac koji je jutros bacio eksplozivnu napravu u diskoteku EX u Velikoj Kladuši, nakon čega je povrijeđeno više od 30 osoba, je Emir Pajazetović, osoba od ranije poznata policijskim organima.

"U ranim jutarnjim satima aktivirana je eksplozivna naprava u diskoteci EX u Velikoj Kladuši. U trenutku aktiviranja eksplozivne naprave u diskoteci je bilo oko 50 osoba, a povrijeđeno je više od 30. Policija je lišila slobode osobu E.P., rođenu 1984. godine. Ovoj osobi se takođe ukazuje ljekarska pomoć u bolnici u Bihaću. On je pod stalnom policijskom prismotrom“, rekao je, u izjavi za Klix.ba, Ale Šiljdedić, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona (USK).

Pajazetović, koji je poznat po nadimku Emir Rakin, je 2012. godine bacio bombu na kafić Cacadu u Kladuši, a nedavno je izašao iz zatvora u Zenici. Policija počinioca od ranije poznaje po teškim krivičnim djelima razbojništva.

Pripadnici MUP-a USK još uvijek utvrđuju okolnosti pod kojima je aktivirana eksplozivna naprava.

Prema prvim informacijama, incidentu je prethodila tuča između Rakina i ljudi iz obezbjeđenja diskoteke. Policija ispituje da li je riječ o legalnom obezbjeđenju ili osobama koje su formalno bile zadužene za tu vrstu djelatnosti. Takođe, provjerava se je li učestvovao neko od gostiju.

Kako je potvrdio portparol, u napadu je korišćena najvjerojatnije ručna ofanzivna bomba. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније