Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 10. 2014. 21:07 >> 21:06
2

ISPITAN U USKOKU

Bandić negirao sve optužbe

Cijelo posljepodne policija je, u sjedištu Uskoka, u Zagrebu, na ispitivanje dovodila osumnjičene u jednoj od najvećih antikorupcijskih akcija u Hrvatskoj, čiji je cilj otkrivanje nezakonitosti u radu gradske uprave i Zagrebačkog Holdinga. Neki od njih, kao što je gradonačelnik Milan Bandić, branili su se 'aktivno', dok drugi nisu željeli da odgovaraju na pitanja istražitelja.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispitivan je nešto više od sat vremena, nakon čega je odvezen u pritvor gdje će prenoćiti. Sjutra bi trebalo da izađe pred istražnog sudiju istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Bandićev advokat kazao je novinarima da se on na ispitivanju ponašao dostojanstveno. "Na moju i njegovu žalost ne mogu podijeliti detalje", dodao je. Rekao je i da ne smije da kaže koja je kvalifikacija krivičnih djela za Bandića.

Otkrio je da je Bandić negirao sve što mu se stavlja na teret.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније