Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

04. 08. 2017. 22:31 >> 22:03

U JUTARNJEM

Razgovor s Karadaglićem, o rekonstrukciji Sat kule

Balkanski šampionat u stonom tenisu za seniore ulazi u završnicu. Saznaćemo i koje nove odluke su donesene na Kongrsu balkanske stonoteniske federacije. Gosti - predsjednik STSCG i Balkanske stonoteniske Unije Ratko Dedić i trener muške reprezentacije Goran Premović.

 

Donosimo ekskluzivni intervju sa našim proslavljenim gitaristom Milošem Karadaglićem.

Ekipa sa terena uživo izvještava sa Ždrebaonka sa III Bjelopavlićkih sportskih igara.

Najavljujemo modnu manifestaciju “Sence of Beautyˇ” koja će se u treći put održati nedjelju veče u amfitetatru na otvorenom na Svetom Stefanu. Ugostićemo organizatora, Zorana Vukčevića.

U pričama Jutra otkrijte kako protiče rekonstrukcija Sahat kule u Podgorici, kako je osmišljen projekat o sušama koji finansira EU, a sporvodi ga Zavod za hidrometeorologiji i seizmologiju CG i kako je nastala zvanično najljepša bašta u Podgorici

Biće riječi i o PEAT (Psihoenergetska aurotehnologija) metodi za samopomoć i pomoć drugima. PEAT je 1999. godine stvorio psiholog Živorad Mihajlović Slavinski.

Namaz od karfiola pripremaće šefica kuhinje Slađana Šoć u redovnoj kulinasrkoj rubrici “Ukusi jutra”. Sve recepte možete pronaći na našem portalu www.rtcg.me, u rubrici Magazin/ Ukusi jutra.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, rubrike: Dogodilo se na današnji dan, priče sa portala RTCG.ME, TV Arhiv, Pitalica, Ukusi Jutra, Svijet u 5 minuta...

Nakon Vijesti u 9 sati emitujemo sedmu emisiju serijala “Jutro iz gradova”. Urednik I voditelj je Miomir Maroš , a emisija će se uživo realizovati iz Mojkovca.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније