Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

M.L.B.

16. 09. 2020. 08:30 >> 08:30

METEOROLOG BURIĆ

Prolazna kiša oboriće temperaturu

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno uz dosta sunčanih intervala i toplo, ali već sjutra popodne možemo očekivati prolaznu kišu.

Meteorolog Dragan Burić kaže za TVCG, da će biti uslova za kišu u četvrtak popodne i tokom noći između četvrtka i petka, ali i tokom petka uglavnom na sjeveru.

“Radi se o prolaznoj kiši, jer za vikend opet možemo računati na duže sunčane intervale i bez kiše, ali ne sa ovako visokom temperaturama”, najavio je Burić.

U nedjelju na ponedjeljak 13. i 14. septembra u Podgorici smo imali najtopliju noć u prethodne 72 godine, sa temperaturom do 26 stepeni.

“Bilo je i ekstremno sušno, jer u ovom septembru nije registrovan nijedan kišni dan, a imali smo 14 tropskih dana i 10 tropskih noći”, saopštio je Burić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније