Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

03. 10. 2020. 18:52 >> 18:53

JUTRANJI PROGRAM

Dijabetes u uslovima korone

Dijabetes u uslovima korone tema je Jutranjeg programa, o kojoj ćemo razgovorati sa internistom endokrinologom dr Valentinom Kalinić, a kako je živjeti sa dijabetesom reći će nam Bojana Đukić.

Korelacija gripa i korone tema je redovne rubrike “Savjeti kardiologa” dr Ognjena Novosela.

U Jutarnjem programu govorićemo i o nevjerovatnom otkriću - najstarijim ljudskim ostacima iz praistorije Crne Gore u čuvenom arheološkom nalazištu -Vrbičkoj pećini. Gosti Jutra - naučni istraživač sa Kolumbija univerzitetu u Njujorku, profesor arheologije Dušan Borić i arheolog i istraživač Centra za konzervaciju i arheologiju Crne Gore Nikola Borovinić.

U toku je Evropsko prvenstvo za kadetkinje u odbojci. U goste nam stiže predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković.

Lazar Đuković, petnaestogodišnjak iz Budve, prvi je dobitnik nagrade na Zapadnom Balkanu za mladog internacionanog “Eko hreoja”, za izvanredan projekat obnovljivih izvora energije. Lazar će biti gost Jutra.

U susret premijeri predstave "Ko se boji Virdžinije Vulf" u režiji Paola Magellija, ugostićemo PR-a Kraljevskog pozorišta Zetski dom -Jelenu Marković Čađenović.

Putopisac Edin Krnić vodi nas u Berberu, grad na sjeverozapadu Somalije.

Pogledajte zapis o Radoslavu Staniću, koji živi u selu Nange, u opštini Pljevlja i bavi se poljoprivredom. U toku zime izrađuje gusle i duboreze.

Kakve će biti vremenske prilike u sedmici pred nama saznaćemo u uključenju naše Andree Šekularac iz Hidrometeorološkog zavoda, a povodom Svjetskog dana životinja Andrea će se javiti iz prihvatilišta za životinje.

Rekreiramo se uz fitnes instruktorku Jelenu Krstajić.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić
Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније