Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 02. 2016. 19:01 >> 18:56

BRIZBEJN, AUSTRALIJA

Automobilom namjerno usmrtio 17 kengura

Organizacije za zaštitu životinja saopštile su da je nepoznati vozač u Australiji prvo jurio, a zatim i namjerno pregazio 17 kengura.

Leševi 16 pregaženih životinja pronađeni su na putu u blizini grada Brizbejna, a jedan kengur je morao da bude uspavan pošto je zadobio teške povrede i nije mu bilo spasa, naveli su aktivisti organizacije ORCA.

Iz organizacije za zaštitu životinja navode da su mnogi od ubijenih kengura još bili mladunci.

"Sigurni smo da je ovo bilo namjerno gaženje. Jasno se vide tragovi guma automobila koji je jurio kengure po putu i oko njega", navode iz ORCA-e, prenosi Anadolija.

Pozvali su sve svjedoke nemilog događaja da im se jave i daju više informacija o vozaču.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније