Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 05. 2013. 18:01 >> 18:01

NAKON DVIJE SEDMICE

Daka: Broj žrtava premašio 1.100

Spasilački timovi nastavili su danas rad koji je prekinut zbog kiše, dok je broj poginulih u srušenoj zgradi u Daki, u kojoj se nalazila fabrika odjeće, nastavio da raste i premašio je 1.100, navodi AP.

Zbog oluje i kiše tokom noći spasioci su prekinuli rad, ali su se jutros vratili sa hidrauličnim kranovima, buldožerima, lopatama i gvozdenim sjekačima i nastavili da traže tijela više od dvije nedjelje poslije rušenja osmospratne zgrade.

„I dalje veoma pažljivo uklanjamo ruševine, budući da još pronalazimo tijela. Tijela su u stanju raspadanja i neprepoznatljiva su”, kazao je vođa spasilačkog tima major Moazem Husein.

On je rekao da pokušavaju da identifikuju tijela uz pomoć lične karte. „Ako dobijemo lične karte uz tijela, onda imamo sreće”, dodao je Husein.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније