Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 04. 2016. 14:45 >> 14:28
1

BEZBJEDNJACI PROVJERAVAJU

Teroristi pripremaju napad u Švedskoj?

Zvaničnici švedske službe bezbjednosti "rade na provjeri informacija" nakon pisanja švedskih medija da grupa ljudi planira napad na švedsku prijestonicu.

 

 

 

Dnevni list "Eksprešn" je objavio tekst u kojem tvrde da imaju informacije od iračkih vlasti o "sedam ili osam islamskih terorista koji su doputovali u Švedsku".

Dnevnik, pozivajući se na neimenovane izvore, dodaje da je švedska Služba bezbjednosti (SAPO) poslala ljude u Irak kako bi dobili više informacija. 

U saopštenju na svom sajtu SAPO je potvrdio da je "akcija u toku", ali nijesu otkrili detalje. 

Agencija SAPO dodaje da su ovakve akcije česte "radi dobre obaviještenosti", ali da "ne znače da je stepen opasnosti povišen", prenosi AP.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније