Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 07. 2016. 12:29 >> 12:10

SASTANAK SA PUTINOM

Erdogan u Sankt Peterburgu 9. avgusta

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan otputovaće 9. avgusta u Sankt Peterburg, izjavio je danas potpredsjednik vlade Mehmet Simsek.

 

 

 


"Naš predsjednik je potvrdio da će 9. avgusta biti u Sankt Peterburgu", rekao je Simsek, prenijela je agencija Tas.

I Kremlj je prošle nedjelje saopštio da će se predsjednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan sastati početkom avgusta u Rusiji.

To će biti njihov prvi sastanak od novembra prošle godine kada je turska avijacija oborila ruski vojni avion iznad tursko-sirijske granice.

Tenzije su se stišale početkom jula kada je Erdogan uputio Putinu pismo izvinjenja zbog obaranja aviona i pogibije ruskog pilota.

Rusija je uputila i podršku turskoj vladi poslije pokušaja vojnog puča 15. jula u toj zemlji, a ruski predsjednik je tada apelovao da se osigura bezbjednost ruskih turista u Turskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније