Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

25. 09. 2016. 15:49 >> 15:37

SIRIJA

Pobunjenici zauzeli dio Alepa

Sirijski pobunjenici ponovo su zauzeli dio Alepa nad kojim je dan ranije kontrolu preuzela vojska, saopštila je danas sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava.

Pobunjeničke trupe zauzele su rano jutros Handarat, uglavnom nenaseljen palestinski izbjeglički kamp u blizini puta Kastelo, glavnog pravca snabdijevanja pobunjeničkih djelova Alepa pod opsadom sirijskih snaga, navela je Opservatorija.

Portparol jedne od pobunjeničkih frakcija rekao je da je Handarat zauzet kasno sinoć.

Snage lojalne vladi u Damasku preuzele su u julu kontrolu nad putem Kastelo i opkolile pobunjeničke četvrti u Alepu u kojima živi oko 250.000 stanovnika.

Opservatorija je saopštila da je od isteka primirja u ponedjeljak ubijeno 213 civila u vazdušnim udarima na pobunjeničke djelove u Alepu i okolini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније