Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 12. 2016. 23:09 >> 22:47

MARŠ SOLIDARNOSTI

Pješice idu od Berlina do Alepa

Oko 400 ljudi s bijelim zastavama krenulo je u utorak pješice iz periferije Berlina ka Alepu u znak solidarnosti prema civilnim žrtvama petogodišnjeg rata u Siriji, saopštili su danas organizatori.

"Marš civila za Alep", koji je incirala jedna poljska blogerka u Berlinu, trebalo bi da traje više od tri mjeseca tokom koje će učesnici preći više od 3.000 kilometara.

Učesnici planiraju da dnevno pređu od 15 do 20 kilometara i žele da idu putem izbjeglica ali u obrnutom smjeru. Predviđeno je da pješice pređu dio balkanske rute, poput Turske i Grčke.

Organizatori su naveli da ne znaju još da li će uspjeti da stignu do Alepa, nadajući se da tokom puta neće naići na probleme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније