Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

19. 01. 2018. 13:46 >> 13:13

OTOPLJAVANJE ODNOSA

Sjevernokorejska pjevačica ide u Južnu Koreju

Pjevačica najpopularnijeg ženskog benda u Sjevernoj Koreji predvodiće delegaciju muzičara koji će za vikend posjetiti Južnu Koreju u okviru priprema za dolazak sjevernokorejske muzičke trupe na predstojeće Zimske olimpijske igre (ZOI).

 

 

 

Dvije Koreje su postigle dogovor da sjevernokorejska muzička trupa sa 140 članova dvaput nastupi na ZOI u južnokorejskom Pjongjangu, usljed otopljavanja odnosa dvije rivalske zemlje početkom godine.

To će biti njihov prvi nastup u Južnoj Koreji od 2002. godine.Južnokorejsko Ministarstvo za ujedinjenje saopštilo je danas da će sedam sjevernokorejskih muzičara boraviti u Južnoj Koreji u subotu i nedjelju.

Pjongjang je saopštio da će na čelu te delegacije biti Hjon Song Vol, frontmenka jedinog sjevernokorejskog ženskog benda čije je članice lično izabrao lider zemlje Kim Džong Un.

Ona će predvoditi i muzičku trupu koja će nastupati na ZOI u februaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније