Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 07. 2013. 12:11 >> 12:11

NEMA NORMALIZACIJE

Venecuela zaustavlja pregovore sa SAD

Venecuelanske vlasti donijele su odluku o zaustavljanju pregovora u vezi sa normalizacijom odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama, prenosi agencija Anadolija.

U saopštenju Ministarstva vanjskih poslova te zemlje navodi se da će biti zaustavljeni pregovori koji su započeli prošlog mjeseca u Gvatemali između ministara vanjskih poslova Eliasa Jaue i Džona Kerija. Pregovori se zaustavljaju zato što je stalna predstavnica SAD pri Ujedinjenim nacijama Samanta Pauer kritikovala ljudska prava u Venecueli.

Pauer je rekla da Venecuela, Kuba, Iran i Rusija vrše pritisak na svoje građane.

Venecuela je nudila azil bivšem činovniku američke Nacionalne bezbjednosne agencije (NSA) Edvardu Snoudenu, čije izručenje traži SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније