Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

09. 07. 2018. 15:04 >> 14:56
1

AKCIJA ZAVRŠENA ZA DANAS

"Osam dječaka izvučeno iz pećine"

Očevici su rekli da je ukupno osam dječaka izvučeno iz poplavljene pećine u Tajlandu, gdje su zarobljeni skoro dvije nedjelje, javili su svetski mediji.

Današnja, druga faza akcije spasavanja dječaka je završena, navodi se iz istih izvora.

Četvorica spasenih dečaka helikopterom su prebačena do bolnice u koju je juče smještena i prva grupa dječaka koja je izašla iz pećine.

Još četiri dječaka u njihov trener čekaju nastavak spasilačke akcije, koji se očekuje sjutra ujutru.

Ronioci su dječake uzrasta od 11 do 16 godina i trenera pronašli u ponedjeljak, na grebenu udaljenom oko četiri kilometra od ulaza u pećinu. Krenuli su da istraže pećinu, ali su ostali zarobljeni kada je voda nadošla zbog kiše.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније